ادامه اعتراضات گسترده کارکنان شرکت های زیر مجموعه وزارت نفت+تصاویر
شماری از کارکنان رسمی شرکت های زیر مجموعه وزارت نفت به شرایط شغلی خود اعتراض کردند. به گزارش نفت زاگرس ، طی ماههای اخیر پویشی تحت عنوان «پویش کارکنان رسمی صنعت نفت» در شرکت های زیر مجموعه وزارت نفت شکل گرفته و در قالب گروههای بزرگی در فضای مجازی نسبت به وضعیت حقوق و دستمزد خود
شماری از کارکنان رسمی شرکت های زیر مجموعه وزارت نفت به شرایط شغلی خود اعتراض کردند.
به گزارش نفت زاگرس ، طی ماههای اخیر پویشی تحت عنوان «پویش کارکنان رسمی صنعت نفت» در شرکت های زیر مجموعه وزارت نفت شکل گرفته و در قالب گروههای بزرگی در فضای مجازی نسبت به وضعیت حقوق و دستمزد خود اعتراضات خود را به صورتی مسالمت آمیز به گوش مسولان می رسانند.
کارکنان رسمی شرکتهای مختلف از خشکی تا دریا و از شمال تا جنوب و مرکز و شرق غرب و مناطق مختلف نفت ایران با توجه به شرایط سخت کاری خود نسبت به وضعیت حقوق و دستمزد و سایر مشکلات به شدت معترض بوده و از مسولین ارشد نفت و کشور انتظار پیگیری و حل مشکلاتشان را دارند.
جمیع مطالبه گران به شرایط شغلی و برآورده نشدن مطالبات خود به شدت معترض هستند .
مهمترین مطالبات کارکنان نفت ، اصلاح سقف و کف حقوق، حذف محدودیت حق سنوات بازنشستگی، اجرای کامل ماده۱۰، پرداخت بک-پی ماده۱۰، عدم تفکیک مشاغل در مناطق عملیاتی و استرداد مازاد مالیات کسر شده است.
آنها میگویند: چندمین بار است که برای تحقق این مطالبات اعتراض میکنیم اما به نتیجه نمیرسیم.
حذف سقف حقوق و اصلاح کف حقوق
به رغم وعدههای قبلی برخی از نمایندگان مجلس و مسئولان دولتی در موضوع حذف محدودیتهای سقف حقوق کارکنان نفت، همچنان تحقق این وعده در هالهای از ابهام قرار دارد.
در آبانماه سال ۱۴۰۲ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی، گزارش کمیسیون تلفیق در خصوص لایحه برنامه هفتم توسعه را بررسی کردند و جزء ۲ بند الحاقی ماده ۱۸ لایحه برنامه را به تصویب رساندند.
بر اساس جزء ۲ بند الحاقی ماده ۱۸ لایحه برنامه: «حقوق و مزایای دریافتی کارکنان وزارتخانهها و موسسات دولتی و نیروهای مسلح، مشمول قوانین مربوطه است.» با توجه به این بند الحاقی، دست وزارت نفت برای حذف محدودیتها در طول برنامه هفتم توسعه بازتر شده است .
بهمنماه سال ۱۴۰۲ هم معاون حقوقی رییس جمهور در گردهمایی کارکنان پایانههای نفتی ایران که در جزیره خارگ برگزار شده بود؛ از چراغ سبز دولت برای برداشت سقف حقوق کارکنان نفت با توجه به سختی کار و تخصص آنها خبر داده بود .
به گفته “محمد دهقان”: «دولت زمینه را برای برداشتن سقف حقوق کارکنان صنعت نفت فراهم کرده و پیشنهاد دولت به مجلس در خصوص سقف حقوق در قانون بودجه فراهم بوده است. این پیشنهاد با توجه به این انجام شد که دولت اعتقاد دارد، افرادی که با این عظمت در حال کار و تولید هستند؛ نباید در زمینه معیشت دچار نگرانی باشند.»
همچنین جمع زیادی از کارکنان نفت که سابقه کمتری در این صنعت دارند و در شرایط سخت کاری در این صنعت مشغول بکار هستند خواهان بررسی و اصلاحاتی در موضوع کف حقوق در نفت دارند.
حذف محدودیت حقسنوات بازنشستگی
دوازدهم تیرماه ۱۴۰۲ یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از «تصویب پیشنهاد حذف سقف سنی بازنشستگی زنان در ۵۳ سالگی و مردان در ۵۶ سالگی در لایحه برنامه هفتم توسعه» در این کمیسیون و ارسال آن به کمیسیون تلفیق برنامه برای بررسی و تصویب خبر داده بود.
«علی بابایی کارنامی» نماینده مردم ساری در مجلس در گفتگو با ایرنا درباره مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس برای ارائه پیشنهاد به کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه گفته بود: «بر اساس قانون موجود، کارگران یا کارمندان با ۲۰ سال سابقه متوالی یا ۲۵ سال متناوب برای مشاغل سخت و زیانآور با ضریب ۱.۵ میتوانند با هر سنی بازنشسته شوند. اما در لایحه برنامه هفتم برای آن شرط سنی در نظر گرفته شده بود که سقف سنی برای بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور ۵۰ سال بود.»
این تجمعات و ادامه اعتراض جهت مطالبات کارکنان ادامه دارد و طی روزهای آتی در مناطق نفتخیز جنوب و شرکت های تابعه تجمعاتی انجام می شود.
در ذیل تصاویر اعتراضات کارکنان رسمی در مناطق مختلف نفتی را ببینید:
🔻اعتراض صنفی پرسنل سکوی عملیاتی نصر سیری به بی عدالتی در پرداخت کامل حقوق و مزایا
نفت و گاز پارس-سکوهای دریایی👇
نفت و گاز پارس- سایت دو ( کنگان) و منطقه عملیاتی عسلویه
برچسب ها :اجرای ماده ۱۰ ، پویش کارکنان رسمی نفت ایران ، پویش کارکنان نفت ایران ، سقف حقوق ، شورای هماهنگی و همبستگی کارکنان رسمی نفت ایران ، کف حقوق ، ماده ۱۰ ، مطالبات کارکنان نفت ، نفت زاگرس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0